Elke reden is goed voor een feestje

Reservatie - Vrienden - Familie - ...

Een bijeenkomst, een jarige, een uitstap, elke reden is goed voor een feestje? Dan ben je bij kinderboerderij ’t Struisvogelnest aan het juiste adres !

 Jullie kunnen vrijblijvend een tafel reserveren voor de groep, komen genieten van onze dieren en de boerderij, heerlijk vertoeven en samen zijn.

 

 Wat zijn onze mogelijkheden:

-        Struisvogelpannenkoeken: €5/portie( 2stuks)

-        Cupcakes ( vanille en chocolade) : €1.00 / stuk

-        Ijsjes : €3 / ijsje

-        Ijstaart : €4.00 per persoon ( 2 smaken naar keuze + 1 thema naar keuze.) (min. 1 week op voorhand doorgeven)

-        Borrelhapjes: €2.00 p.p. (op voorhand te reserveren)

-        Basisformule : pannenkoeken of frietjes à volonté + 1 drankje incl. ( wij dekken de tafel            en ruimen voor u alles af) €10 p.p.

-        Dranken en andere kunnen afgenomen worden aan kaartprijs

( we vragen om na het feestje al de afwas terug naar de keuken te brengen en de eventuele versiering terug op te ruimen, gelieve geen confetti te gebruiken, alvast bedankt)

Het is eveneens mogelijk om een doe-activiteit aan te vragen.

  1. Rondleiding: Begeleide wandeling langsheen onze dieren op de boerderij. Ze mogen mee in de hokjes / voederen van de struisvogels / op een struisvogelei gaan staan / extra uitleg / knuffelen van de konijnen / … € 30 / groep
  2. Fotozoektocht: Aan de hand van foto's gaan kinderen op zoek naar voorwerpen op de boerderij. 10 foto's / 10 voorwerpen bij de dieren. Dit kan in 2 groepen gespeeld worden:  €20 / groep

Welke info geeft u door:

  • Naam van de groep / familie
  • Aantal personen
  • Aankomst uur
  • Telefoonnummer van de verantwoordelijke

Je kan onze boerderij bereiken , te voet met de fiets , openbaar vervoer zie www.tstruisvogelnest.be  Kom je toch met de auto, vragen we om zoveel mogelijk te carpoolen. Zo werken we mee aan een beter milieu !