groepsbezoek

 

Geachte Bezoeker/ leerkracht / begeleider / ...

Je bent op zoek naar een unieke locatie om een onvergetelijk dag te organiseren? Dan ben je bij kinderboerderij ’t Struisvogelnest aan het juiste adres ! Onderstaand geven wij u graag een overzicht van de mogelijkheden, zodat u uw pakket zelf kunt samenstellen.

 

1. Halve dag:

- Zelfstandige begeleiding

- Begeleiding van de boerderij


2. Hele dag:

- Zelfstandige begeleiding

- Begeleiding van de boerderij


3. Workshops:

- Bakken: koekjes, brood, cake

- Pizza’s maken

- Soep maken

- Appelmoes maken

- Fruitsla maken

- Fotozoektocht op de boerderij


4. Boerderijspel:

Wat houdt dit juist in?

- De leerkrachten begeleiden hun kinderen zelf langsheen de dieren via de nummers op de boerderij. Ze krijgen een informatief boekje mee met uitleg bij de verschillende dieren. Bij de verschillende nummers houdt de groep stop om de opdracht uit te voeren. Voerden de kinderen de opdracht goed uit? Dan krijgen ze een puzzelstuk. Wanneer alle opdrachten volbracht werden en de puzzelstukken zijn verzameld, kunnen de kinderen de puzzel maken. Deze puzzel is een tip die leidt naar waar de schat op de boerderij verstopt ligt.

- Opdrachten als: vogeltjesdans, eendjes vissen, stokpaardenrace, voelbak, iejoors staart zoeken, schapen tellen, springen als een kangoeroe op het springkasteel, … komen hierin aan bod. Opgelet: duurt over een ganse dag !

 

Uiteraard staan wij steeds open voor suggesties om een op maat gemaakt pakket samen te stellen. Voor offerte en vragen staan wij graag voor u klaar

Met beestige en speelse groeten,


Het Struisvogelnest-team, tstruisvogelnest@hotmail.be – 0497/11.37.30